Indien u een melding terugkrijgt na het versturen van mail, waarin de volgende regel voorkomt : 550-SPF: IP-adres is not allowed to send mail from [uwdomeinnaam],

dan mailt u hoogswaarschijnlijk via een SMTP server die van uw provider is, of van een SMTP server die extern is, en dus niet van ons.

Hier zijn twee oplossingen voor :

1. U stelt uw mailprogramma in dat u via onze mailserver verstuurd. Uw mailserver heet : mail.[uwdomeinnaam], SMTP poort 25 of 587

2. U geeft aan in het SPF record van uw domein dat de mailserver waarmee u uitmailt, toestemming heeft om te mailen namens uw domein.

Indien u hulp nodig heeft bij het instellen van uw SPF record, stuurt u ons dan een mailtje naar support@cyberserv.nl