U kunt uw website met FTP uploaden, door verbinding te maken met de FTP server van uw domein middels een FTP client, zoals FileZilla.

In FileZilla vult u de FTP gegevens in die u van ons heeft ontvangen en maakt verbinding. Vervolgens ziet u een lijst met mappen op de server verschijnen :

Indien uw account zich op een DirectAdmin server bevindt, dan plaatst u uw site in de map  : public_html.

Indien uw account zich op een Plesk server bevindt dan plaatst u uw site in de map : httpdocs